Szolgáltatások

Nálam valóban Ön áll a középpontban. Nincs rohanás. A panaszainak megfelelően, elegendő időt fordítok arra, hogy személyre szabott, komplex kezelést kapjon. Mert csak egymással együttműködve indulhatunk el az igazi gyógyulás felé vezető úton!

Kezelések

Általános vizsgálat

  • Állapotfelmérés
  • Reumatológiai szakvizsgálat
  • Receptírás
  • Kontroll vizsgálat

Injekció

  • MD kollagén injekció
  • Hialuronsavas injekció
  • Lokális injekció

 

Fizikoterápia

  • Gépi nyirokmasszázs
  • Lézer
  • Ultrahang kezelés

 

Milyen panaszokkal keressen?

Heveny mozgásszervi panaszok

A hirtelen jelentkező panaszok szakszerű, gyors ellátásával lerövidítjük a fájdalmas időszakot és enyhítjük a mozgáskorlátozottságot.

A gyógyszeres terápia és szükség esetén helyi injekció alkalmazása mellett lehetőség van az akut fájdalmak csillapítását azonnali fizioterápiás kezelésekkel is kiegészíteni.

Krónikus mozgásszervi megbetegedések

A kopásos, degeneratív mozgásszervi betegségek leginkább a csípőt, térdet és a kezeket érintik és az ízületi porcfelszín pusztulásával járnak. Eme kopásos elváltozások a gerincen is megjelenhetnek.

Indítási és terhelési nehezítettségben nyilvánulnak meg és nagy fájdalommal társulnak. Az ízületek deformálódnak és az inaktivitás miatt a környező izomzat sorvadása is megindul, melyhez a későbbiekben nyugalmi fájdalom is társul. Mindez korlátozza a beteget a mindennapi tevékenységében.

Lágyrész reumatizmus

Az ízületeket körülvevő izmokban, inakban, szalagokban jelentkező fájdalmas elváltozásokat foglalja magába. Teniszkönyök, golfkönyök, váll körüli izomzat íntapadás fájdalma, a térd inainak, szalagjainak gyulladása, melyek túlerőltetés, rossz mozdulat vagy sérülés következtében alakulhatnak ki.

Csontritkulás (Osteoporosis)

Napjainkban népbetegségnek számító néma járvány, mely tünetmentesen kezdődhet. A figyelmet a törések és csigolya összeroppanások hívják fel rá.

Gyulladásos mozgásszervi megbetegedések

A fájdalmat az ízületek duzzanata kíséri, amit a felgyülemlett ízületi folyadék okoz. Az érintett ízület mozgása korlátozott és deformitás is kialakulhat (pl. RA, Arthritis psorietica). Csökkentésére korszerű gyógyszeres kezelés áll rendelkezésre.

Porckorongsérv okozta fájdalom, isiász

Az isiász – más néven ülőideg-gyulladás, ülőidegzsába – a modern kor, vagyis az ülő ember betegsége. Legfontosabb és leggyakoribb tünete a derékfájás, amely valamelyik láb irányába sugárzik ki, ahol jelentkezhet érzéskiesés, zsibbadás, mozgászavar is.

Legjellemzőbb kiváltó oka az idegrostok összenyomódása, melyet leggyakrabban a porckorongsérv vált ki. Az isiász hátterében továbbá állhat lumbális gerinccsatornaszűkület is, amely a csigolyák közötti ízületek kopásos betegsége. Terápiájában javasolt a célzott injekció és MD kollagén injekció.

„A doktornő szakmai felkészültsége, a személyiségéből áradó határozott nyugalom, valamint a bármilyen kérdésemre adott érthető és őszinte válasza igazi biztonságot nyújtott a vizsgálatok és terápiák alatt.”

Sipos Márta

Páciens