Empátia – Tapasztalat – Hivatástudat

1997-ben végeztem a DOTE Általános Orvosi karán. Reumatológus, klinikai Immunológus, valamint táplálkozástudományi szakvizsgáim mellett egészségügyi menedzser diplomával is rendelkezem. Emellett lymphoedemás (nyiroködéma), BEMER és Soft lézer terápiás tanfolyamokat végeztem, és manuálterápiát is tanultam. A Kenézy Gyula Kórházban dolgozom 1997 óta, mely mellett 2009-től 2013-ig a Nagyerdei Gyógyfürdő Gyógyászati részlegének voltam a vezető főorvosa, és jelenleg is oktatok a Debreceni Egyetemen.

A magas színvonalú kezelés biztosítása érdekében fontosnak tartom, hogy saját tapasztalataim mellett tájékozódjak a legfrissebb kutatási eredményekről. Célom a legújabb orvostudományi eredményekre alapozva a legkorszerűbb és a leghatékonyabb terápiás eszközöket és módszereket alkalmazni.

Az egészséges életmód és táplálkozás a magánéletemben is fontos szerepet játszik. A sport mindig szerves részét képezte életemnek: gyerekkorom óta aktívan sportolok, rendszeres résztvevője vagyok az Oxigén kupa futóversenyeknek. Szívügyem a hosszú távon fenntartható egészséges életvitel, a sportsérülések megelőzése, mielőbbi hatékony kezelése, ezzel is segítve a hobbi- és élsportolókat, hogy kihozhassák magukból a maximumot az edzések és a versenyek során is. Az egészségtudatos életvitel és az eziránti segítő elköteleződés a családi életünk mindennapjait is áthatja.

Pályafutásom

1997 – Orvosi diploma megszerzése a Debreceni Orvostudományi Egyetemen
1997 – től a Kenézy Gyula Kórházban dolgozom
2003 – Reumatológiai szakvizsga
2006 – Allergológia és Klinikai Immunológia szakképesítés megszerzése
2009 – Egészségügyi Menedzser szakképesítés megszerzése
2009-2013 – Nagyerdei Gyógyfürdő Gyógyászati Részlegén vezető főorvos
2010 -től oktatok a Debreceni Egyetemen
2016 – Táplálkozástudományi MSC diploma megszerzése

Szakértő gondoskodás

Debrecenben a Kenézy Gyula Kórháztól mindössze 250m távolságra lévő, a Bartók Béla út 72. szám alatt található Cívis Medical épületében, modern, elegáns magánrendelőmben várom meglévő és leendő pácienseimet. Vallom, hogy a gyógyulásban nagy szerepe van a lelki egyensúlynak is, ezért a legmodernebb diagnosztikai eszközök és termékek használata mellett fontosnak tartom, hogy megértő, odafigyelő, családias légkör, esztétikus, kiemelten higiénikus környezet fogadja az ide látogatókat.

Miért engem válasszon?

N

Széleskörű tapasztalat a mozgásszervi megbetegedések terén

N

Rövid előjegyzési idő - Akár 72 órán belül

N

Diagnózis és komplex terápia egy helyen

N

Egyénre szabott terápiás terv és kezelés

N

Akut esetben azonnali és hatékony fájdalomcsillapító terápia

N

Modern fizikoterápiás gépek

N

Jó megközelíthetőség

N

Korrekt árak

„Kedves Doktornő! Nagyon szépen köszönöm a segítségét, a kedvességét, az odafigyelést és a legmagasabb szintű szakértelmét, szaktudását! Édesanyám nevében is köszönöm a gyógyítást, a gyógyulást és a legjobbakat kívánjuk Önnek!”

Köpösdi Judit

Páciens